Karşıyaka'da Pizza Villa Bir Başka

karşıyaka
Yoğun iş temposundan çıkıp eve doğru yol alırken telefonumun çaldı. İş çıkışı tabi ki arayan eşimdi. Karşıyaka'da bulunan Özel İz Rehabilitasyon Merkezin'de işlerinin uzayacağını, evden kızımızı da alıp Karşıyaka'da buluşup buluşamayacağımızı sordu? 
İzmir'de Ekim ayı Karadeniz gibi olur. Karşıyaka iskelesinden Bostanlıya doğru dalgalar Osmanlı tokadı gibi patlar rıhtım boyunca. Eylül, Ekim, Kasım oldu mu bayılırım Karşıyaka'ya. Tabi tabi dedim. Ben kızımı da alır gelirim. Ne yalan söyleyeyim aklıma ilk düşen Karadeniz havası eşliğinde Karşıyaka'da Pizza Villa balkonunda serin serin otururken, sıcacık ve tam kıvamında Pizza dilimleri oldu.
Kızımla önce Bostanlı sahile indik. Hava serin olunca Bostanlı Karşıyaka arasında deniz yolunu izleyerek gezenler az olur. Karşıyaka Çarşıya vardığımızda eşimden gelen telefon üzerine Pizza Villa Grilla da buluşmaya karar verdik. Ben zaten kararımı vermiştim de, usulden hanıma da sordum:)
Bu arada daha Karşıyaka iskelenin orada serin havanın keyifli esintisini dinlerken, Pizza Villa yı cep den arayıp, siparişimizi vermiştim.  

Karşıyaka En İyi Pizza Nerede Yenir?

Lezzet çok göreceli bir kavram olmasına karşın, bazı mekanlar her daim doludur. İnsanlar vızır vızır girer çıkar. Çalışan personeli 5 dakika boş duramaz. İşte böyle bir mekana rastlarsanız, aradığınızın en iyisini bulmuşsunuz demektir. İnsanlar memnun kalmadıkları yere ancak tesadüfen 2. kez gelirler. Ama asla 3.kez uğramazlar.
Pizza Villa Grilla, Karşıyaka da Pizza üzerine 1 numara diyebileceğimiz lezzette pizzalar ikram eden bir yer. 

karşıyaka pizza villa
Karşıyaka gibi restoranların adım başı bittiği dar bir alanda nasıl olur da, o rekabette en iyiler arasına girilir. İşte size gözlemlerim.

Karşıyaka Pizza Villayı Seçmeniz İçin 5 sebep

  1. En iyi pizzayı elde etmek için gerekli teknik alt yapı. Pizza değil mi? At fırına pişsin, beş dakikada hazır. Hiç de öğle olmuyor. Bizzat fırını inceledim. Fırın tabanı taş fırın, bildiğiniz taş fırın ekmeği pişirir gibi pizza yapıyorlar. Tabi odun ateşinde değil, doğal gazla. 
    karşıyakadaki en iyi pizza
  2. Kullanılan malzeme özenle seçiliyor. Kendi kalite çıtaları var, onun altında kalan hiç bir malzeme pizza içinde kendine yer bulamıyor.
  3. Personel yeterliliği ve uzmanlığı. Karşıyaka Villa Grilla da kapıda her zaman sizi güler yüzle karşılayan bir çalışan hazır bulunuyor. Kasada her daim 2 çalışan oluyor. Sıra hesaba geldiğin 10 dakika ödemek için beklemiyorsunuz.

    pizza villa karşıyaka
    Masanıza oturup soluklanırken siparişinizi alacak olan çalışan hemen yanınızda bitiveriyor. Çalışanların yaş grupları usta çırak ilişkini anlatılır nitelikte. Her bölümde orta yaşın üzerinde bu işe yıllarını vermiş olduğu belli olan Ustalar var. Yanlarında ve masalar arasında koşuşturan gençlerle tam bir uyum içinde.
  4. Girer girmez mekanın genişliği ve temiz oluşu dikkatinizi çekiyor. Pizza Villa da mekanın iç temizliği kadar WC ler içinde ayrı bir satır yazmak gerekir. Genelde bu kadar işleyen bir mekanın temiz tutulması zordur. Mutlaka bir yerden fire verir. Kurdukları sistem sayesinde wc ler bile tertemiz. Bu benim için çok önemli bir kriter. 
  5. Fiyat istikrarı bu işin olmazsa olmazıdır. Bugün yediğimiz bir pizza menünün 3,5 ay sonraki fiyatında oynaklık oluyorsa müşteri rahatsız olur. Fiyat düşse bile rahatsız olunur mu? Evet bal gibi olunur. Neden mi? Bugün 10 liraya yediğim bir menü 2 hafta sonra 7 liraya düşerse, daha önce 3 lira kazık yemiş olurum. Bu bakımdan da Pizza Villa Karşıyaka'da tavsiye edilebilecek pizza mekanları arasındadır.

Pizza Villa da hangi menüyü tercih etmeliyim?

Menüyü elinize aldığınızda Pizzacıda bu kadar çeşit olur mu dedirtecek kadar zengin içeriğe sahipler. Ben öncelikle kendi tercihimi sizinle paylaşacağım. Lux Grilla Pizza Menü, pizza villa dediğimde damak tadımda oluşan dört kelime lux grailla pizza menü. Menü de neler mi var?
pizza villa lüx menü

  • Süper bir orta boy pizza. 
  • Kızarmış patates
  • Kola
  • Tavuk 
Bir menü ile bir yetişkin hayli hayli doymakta. Fiyatı ise 2 yıldır 12,50 tl. 
Balkonda yemeği tercih edenler yazın terlemez, kışın üşümezler.
Kasadaki güler yüzlü çalışanlar, çocuklar için yaz aylarında balon, kış aylarında şeker ikram ederler. İsterseniz sizde şekerden alabilirsiniz. Ben her gittiğimde kendime de bir Topi top alırım.

Karşıyaka Pizza Villa Grilla ya Nasıl Giderim?

Öncelikle bulunduğunuz yerden meşhur Karşıyaka Çarşısına gelmeniz gerekir. Karşıyakayı hiç bilmeyenler için söyleyeyim. Karşıyaka Metro (izban) yada Karşıyaka Vapur iskelesine nasıl ulaşacağınızı öğrenin. İzban Karşıyaka çarşının kuzeyinde yer alır. İzban (metro) dan çıktığınızda Çarşı caddesi karşınızda. Çarşıya girdikten 300 metre kadar ilerledikten sonra solda 2. kat Pizza Villa Grilla dır, sağında Avea bayi var. Pasaja girip 2. kata çıkabilirsiniz.
Eğer Karşıyaka iskele tarafından çarşıya girmişseniz 500, 600 metre ilerlemeniz gerekecek. Avea bayi bu kez solda hemen karşısında ise Villa Grilla.
Pizza Villa Grilla Sipariş Verebilir miyim?
Karşıya Pizza Villa Grilla sabah saat 10 buçuk ile akşam 10 buçuk arasında resmi web siteleri olan villagrilla.com üzerinden online sipariş alıyor. Bunun yanı sıra telefonla da sipariş vermeniz mümkün.
Pizza Villa telefon numarası: 0 232 381 08 08 yine aynı saatler geçerli.

Harika kıvamında Pizza menüyü yedikten sonra balkonda bir bardak çay keyfi yapmadan buradan çıkılmaz dedik. Ekim ayında Karşıyaka havasını solurken, bir yandan da Karadenizlinin can suyu çayımı yudumluyorum. Karşıyaka Villa Grilla'nın balkonundan çarşı telaşını izlemek de bir başka keyif.

0 yorum: